
Свинина запечена під шубою з перців і помідорів
Запропонований варіант запікання свинини в духовці - смачна, корисна і поживна страва, що містить в собі і м'ясо, і овочевий гарнір, тобто повноцінна "друга страва". І вона, звичайно, стане кульмінацією обіду. Виглядає приготована страва дуже апетитно. Свинина під овочевою "шубою" з додаванням натертого сиру виходить дуже соковитою і ароматною. Порада: спочатку можна накрити форму фольгою приблизно на 20 хвилин, а потім відкрити, щоб утворилася апетитна скоринка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Packed Potatoes
7 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 мл.
Preparation steps
01
Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.
02
Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.
03
Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.
04
Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)