
Порційні курники
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
700 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
250 г.
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Packed Potatoes
660 г.
Onion
120 г.
Minced Pork
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Дріжджі змішати з цукром і склянкою теплої води. Розчинити дріжджі повністю і залишити на 10 хвилин.
02
Просіяне борошно змішати із замороженим маргарином і подрібнити блендером (повинні вийти крихти). Потім додати сіль, зробити заглиблення і влити, потроху, дріжджі. Замісити тісто, скачати його в кулю, замотати харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин
03
Картоплю помити, очистити і дрібно нарізати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати цибулю із картоплею, додати сіль і перець, перемішати.
04
Тісто розділити на 20 однакових частин і розкачати. На кожен коржик покласти трохи картопляної начинки, потім фарш. Скріпити краї, щоб вийшов трикутник. Залишити заготовки на 15-20 хвилин.
05
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на деко пиріжки, змастити яєчним жовтком і поставити в духовку. Випікати близько 15-20 хвилин. Потім дати ще 3-5 хвилин полежати у вимкненій духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)