
Ароматна форель
Для приготування страви з форелі знадобляться тільки спеції, які посилять і виразять смак риби. Рибка корисна від голови до хвоста, причому усі частини тушки застосовуються в кулінарії (окрім нутрощів) для створення різних страв. М'ясо форелі поповнить організм цінними вітамінами, амінокислотами, мінералами. Саме за вищезгадані властивості, форель рекомендують вживати в дієтичному харчуванні, тим самим, підтримуючи роботу серця, захищаючи судини від відкладень на стінках. У різних країнах винайшли свої способи і особливості готування делікатесної риби: смажать на грилі, варять юшку; готують з вином і прянощами, з соком, з фруктами; солять, коптять і консервують - і це ще не весь список. Сьогодні насолодіться смаком ароматної форелі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
1,5 кг.
Salt Egypt
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Dill 70g
пучок
Preparation steps
01
У миску всипати сіль, цукор, чорний перець мелений. Перемішати. Підготувати форель.
02
Натерти рибу сумішшю із спецій. Перекласти в лоток. Кріп помити, порізати і викласти поверх форелі.
03
Зверху покласти гніт. Поставити в холодильник на добу. Через добу риба готова до вживання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)