
Яйце-пашот
Яйце-пашот досить популярна страва у Франції. Особливістю її є те, що готують страву з розбитих яєць. Іншими словами можна сказати, що це ті ж варені яйця, тільки без шкаралупи. Невеликі секрети, як краще приготувати яйце-пашот. По-перше, яйця повинні бути дуже і дуже свіжими. По-друге, вода не повинна сильно кипіти. Інакше страва отримає не такий гарний естетичний вигляд . В ідеалі виходить схожий на крем жовток, оповитий білком. Яйце-пашот зазвичай є основою для більш складних страв. Деякі кулінари додають його в супи і бульйони. Але для сніданку досить покласти яйце на тост і посипати зеленню та смачними різними приправами за смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vinegar 9% 1l
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Preparation steps
01
Перед пошируванням ("смажити" яйця не на олії, а на воді) потримати яйця 8-10 секунд в слабо киплячій воді, потім дістати їх.
02
Розбити яйце так, щоб вийшла рівна тріщина. Потім вилити яйце у воду з оцтом. Яйце має припускатися рівно 4 хвилини.
03
Потім дістати з води яйце за допомогою шумівки. Перекласти його в каструльку з холодною водою і змити оцет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)