
Молочно-кавове желе
Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobryk Gelatin 15g
1 упаковка
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 г.
Kava Zi Lvova Lviv Grounded Coffee 225g
1 стІк
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Preparation steps
01
Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.
02
Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)