
Заморожене кавове суфле
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Chorna Karta Gold instant coffee 500g
3 ст. л.
Old Market coffee liruor 30% 0.5l
3,5 ст. л.
Auchan Powdered Sugar 200g
4 ст. л.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
за смаком
Auchan Сream 30% 200ml
300 мл.
Domestic Cream 40%
4 ст. л.
Preparation steps
01
Обернути в два шари 6 холодостійких формочок жиронепроникним папером. Папір має виходити за краї форми на 2,5 см. вгору.
02
Розчинити каву з 1 ст. л. окропу, влити лікер, після чого трохи охолодити.
03
Змішати в мисці кавову суміш, цукор, яєчні жовтки, перемішати. Поставити миску в каструлю з трохи киплячою водою на плиті, міксером збивати суміш в мисці протягом 4-5 хвилин до загустіння. Після, остудити.
04
Збити окремо вершки. Збити яєчні білки. Додати в кавову суміш вершки з білками. Викласти суміш у формочки. Суміш, що залишилася відкласти. Поставити форми на 2 години в холодильник. Дістати з холодильника формочки, додати в кожну формочку суміш, яка залишилася. Покласти в холодильник на 2 години. Зняти папір з формочок. Посипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)