
Cирне суфле
Суфле - страва, якою з нами люб'язно поділилися французи. "Повітряний" - так перекладається із французької слово "суфле". Досягти цієї повітряності, легкості і пишності допомагають збиті до стійких піків яєчні білки. Існують два види суфле: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване сирне суфле - відмінний варіант для легкого сніданку. Так як суфле в процесі приготування гарантовано збільшиться в об'ємі, формочки для запікання заповнюйте не повністю, а приблизно на 2/3. Профі в приготуванні суфле радять використовувати більше яєчних жовтків, ніж білків. Наприклад, 5 жовтків і 4 білки. Перевіримо?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
400 мл.
Homemade Butter
150 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Starokozachyi Syr Poshehonsky Cheese 45%
7 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Eco Ground Nutmeg
1/3 ч. л.
Spice Coriander Ground
1 щіпка
Eco Turmeric 20g
1 щіпка
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Масло розтопити і додати борошно. Акуратно перемішати і обсмажити.
02
Додати вершки, всі спеції. Відокремити білки від жовтків. Сир натерти.
03
Вершкову суміш зняти з вогню і додати сир, жовтки, а потім збиті білки. Акуратно перемішати. Невеликі формочки змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти в них сирну суміш і поставити духовку на 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)