
Овочевий суп по-прованськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Zucchini
2 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Rosemary
1/4 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1/4 ч. л.
Eco Marjoram
1/4 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Wheat croutons 200g
30 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.
02
Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.
03
Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.
04
Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.
05
Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.
06
Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
07
Грінки можна додати перед подачею на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)