
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
150 г.
Foie Gras Frozen Goose Liver ~600-1200g
15 г.
Mushrooms Champignon marinated home-made
10 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
25 г.
Homemade Butter
25 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,25 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
10 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Bread Crumbs
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.
02
Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.
03
Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)