
Фініковий пиріг
Погодьтеся, якою б смачною не була домашня випічка, але якщо вона одноманітна, рано чи пізно, на жаль, набридне. У зв'язку з цим пропонуємо Вам урізноманітнити Ваш «солодкий» раціон і приготувати оригінальний, ефектний десерт – фініковий пиріг. Він припаде до смаку не тільки найкапризнішим ласунам, але і любителям сухофруктів, адже основу нашого чудового пирога становить фінікове пюре. Завдяки цьому корисному сухофрукту, а також додаванню какао-порошку випічка набуває спокусливий шоколадний колір і смак. За рахунок фініків «серединка» пирога виходить злегка вологою і соковитою, тому можете не турбується з приводу того, чи сподобається Ваше кулінарне творіння гостям, чи ні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ronik Dates 1kg
250 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
20 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Eco Ground Cinnamon
10 г.
Preparation steps
01
Фініки покласти в каструлю, додати склянку гарячої води і соду. Залишити суміш на кілька хвилин. Фініки подрібнити блендером.
02
Розм'якшене масло збити з цукром. Додати яйця, просіяне борошно з какао і розпушувачем. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)