
Салат "Кармен"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г.
Argal York Sandwich Ham
150 г.
Tomato
250 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Marinado Adjika 450g
1 ч. л.
Garlic
4 зуб.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
3 ст .л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Salad Seasoning Mill 38g
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати куряче філе: порізати його соломкою і обсмажити на рослинній олії. Посипати у кінці спеціями для курки (за бажанням) і посолити.
02
Шинку порізати соломкою. Висипати в олію, де смажилося куряче філе і трохи обсмажити. Помідори помити, порізати соломкою. Відкласти інгредієнти. Зайнятися приготуванням соусу.
03
Для соусу: змішати 2,5 ст. л. майонезу з аджикою і подрібненим через прес часником. Хліб порізати соломкою. Зробити з нього сухарі. Перейти до формування салату.
04
У неглибоку тарілку викласти куряче філе, потім змастити шаром соусу, за смаком. Зверху покласти 1/2 частини порізаних помідорів. На них покласти шинку, змастити раніш приготованим соусом.
05
Викласти інші помідори. Прибрати салат в холодильник хвилин на 20 для просочення. Вже перед поданням на стіл, посипати сухарями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)