
Грушевий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Pear
4 шт.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
230 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
4 ст. л.
Dobryk Baking Powder
1 пакетик
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Preparation steps
01
Насамперед можна приготувати начинку. Для цього грушу помити, очистити від насіння і нарізати на шматочки (великі). Потім помістити їх в каструлю, додати трохи води, і 1 ст. л. цукру. Все розмішати. Помістити тушкувати на 5-7 хвилин.
02
Далі узяти розм'якшене вершкове масло (розм'якшувати краще при кімнатній температурі) збити міксером. Додати цукор, яйця і гарненько збити вінчиком до однорідної консистенції.
03
Окремо змішати розпушувач, ванілін і корицю, а потім додати заздалегідь просіяне борошно. З'єднати все з отриманою раніше масою.
04
Завершальний етап: розігріти духовку до 160ºС; змастити добре лист вершковим маслом. Груші помістити на друшляк, і дати рідині стекти. Викласти спочатку груші, а зверху розмістити тісто. Випікати 25 хвилин.
05
Перевірити готовність пирога. Для цього узяти дерев'яну шпажку проколоти в центрі пиріг, якщо вона не мокра, це означає, що пиріг готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)