
Соте з картоплі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
90 г.
Packed Potatoes
16 шт.
Thyme, pc
1 шт.
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Покласти картоплю в каструлю, поставити на вогонь, додати чебрець, часник і трохи солі. Довести до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і варити ще 20 хвилин, не доводячи до кипіння.
02
Вилити з каструлі воду, остудити картоплю. Розрізати кожну картоплину на кружечки, товщиною в 1 см.
03
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розжарити, викласти нарізану картоплю, додати за смаком сіль.
04
Обсмажити картоплю на сковороді протягом 3-6 хвилин, перевернути на іншу сторону картоплю, смажити ще 2-3 хвилини, не забувши посолити.
05
Додати в картоплю вершкове масло, присипати при необхідності сіллю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)