
Салат із кавуна
Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати.
А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Watermelon
150 г
Onion
15 г
Svet Cheese Feta Cheese 45%
20 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Big Mango, pc
20 г
Colored Beans
20 г
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
40 г
Salt Egypt
за смаком
Arugula 50g
15 г
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
5 мл
Preparation steps
01
Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.
02
Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.
03
Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.
04
Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)