
Швидкий гарбузовий пиріг з корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
800 г
Spice Cinnamon Ground
10 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
10 г
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
400 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
180 мл
Baking Soda 500g
5 г
Dobryk Baking Powder
10 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
280 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180 градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати на скибочки і укласти у форму. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до м'якості.
02
Гарбуз дістати, подрібнити блендером до стану пюре. Змастити маслом форму для пирога. Яйця збити міксером. У мисці змішати збиті яйця і гарбузове пюре, додати корицю, ваніль і рослинну олію. Перемішати до однорідної консистенції.
03
В іншій мисці змішати борошно, соду, розпушувач і цукор. Додати сухі інгредієнти в гарбузово-яєчну масу і добре перемішати. Перелити тісто в підготовлену форму і випікати 40-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)