
Пюре з селери
1
Селера - досить специфічний овоч, в блюда його додають в невеликих кількостях. Найчастіше використовується його корінь. Корінь селери - дуже корисний продукт. Його можна варити, смажити, тушкувати, маринувати, солити. З кореня селери готують супи і салати, а також можна приготувати чудовий легкий, дієтичний гарнір - альтернатива картопляному пюре - пюре з селери. У такого пюре немає різкого смаку селери, тільки незвичайний легкий пряний присмак і впізнаваний аромат, характерний для всіх страв, що включають селеру. Такий гарнір найкраще підійде до м'яса, а також пюре з селери можна подавати разом з сиром рокфор.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 кг.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Помити, очистити і нарізати корінь селери невеликими кубиками. Покласти в каструлю, залити киплячою водою, варити до м'якості 30 хвилин.
02
Злити воду, залишивши частину, щоб розбавляти пюре. За допомогою блендера збити пюре до гладкості, додавши оливкову олію.
03
Приправити сіллю і перцем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)