
Картопляний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Packed Potatoes
750 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю, а потім очистити. Дрібно нарізати очищену картоплю. Духовку розігріти до 200 градусів.
02
Розігріти оливкову олію в сковороді, додати картоплю, сформувати з неї круглий пишний коржик. Смажити 10 хвилин, щоб знизу коржик зарум'янився. Перевернути пиріг на пласку тарілку, а потім назад на сковороду (вже іншою стороною до низу). Смажити ще близько 10 хвилин.
03
Форму для запікання змастити вершковим маслом і покласти в неї картопляний пиріг. Поставити форму в духовку і запікати близько 10 хвилин. Потім подавати, за бажанням, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)