
Печиво з кукурудзяних пластівців і кокоса
Видів печива величезна кількість: здобне, затяжне, вівсяне, складне, цукрове. Існують всілякі рецепти на будь-який смак. Печиво - це порційна випічка і, як виявляється, один із найбільш древніх видів ласощів. Історики стверджують, що вперше печиво почали готувати в Персії в 7-му сторіччі. Звичайно ж, це було зовсім інше печиво, але факт залишається фактом. Приготувати печиво вдома зовсім нескладно. Ви переконаєтеся в цьому, приготувавши печиво з кукурудзяних пластівців і кокоса. У запропонованому рецепті для кукурудзяних пластівців знайдено нове застосування. У переліку інгредієнтів немає борошна та масла. Білки збивають як на безе. Все просто і зрозуміло!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sante Corn Flakes 250g
80 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Coconut Flakes
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Деко застелити пергаментом.
02
Білки відокремити від жовтків. Збити в блендері білки із цукром.
03
Кукурудзяні пластівці подрібнити в блендері в крихту. Додати кукурудзяну крихту і кокосову стружку до збитого білка з цукром. Перемішати.
04
На пергамент ложкою викласти тісто, що вийшло. Поставити у вже розігріту духовку на 20 хвилин. Остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)