
Лимонний сирний торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2,5 ст. л.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
1,5 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
0,5 шт.
Domestic Cottage Cheese
200 г.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
10 ст. л.
Preparation steps
01
Подрібнити печиво до стану крихти. Поставити каструлю на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, додати до масла печиво, перемішати. Викласти суміш з каструлі в форму. Прибрати в холодильник.
02
Вилити 2 ст. л. води в каструлю, поставити на вогонь, всипати цукор, варити протягом 3-5 хвилин, поки цукор не розчиниться повністю у воді. З лимона вичавити сік, натерти цедру на тертці.
03
Збити жовтки, обережно влити в них цукровий сироп, не перестаючи змішувати. Збивати до тих пір, поки суміш не стане безбарвною і не охолоне.
04
Розвести желатин в 1 ст. л. води. У мисці змішати сир, цедру, сік, желатин і суміш жовтків і сиропу. Перемішати до однорідної маси.
05
Збити вершки до густої піни, додати в загальну суміш. Викласти крем на печиво, повторно прибрати в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)