
Виноградні кекси з десертним вином
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г
Dobryk Baking Powder
7 г
Baking Soda 500g
2 г
Homemade Butter
150 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
175 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Orange
20 г
Grape
225 г
Freegold Red Sweet Wine 12% 0.75l
125 мл
Salt Egypt
2 г
Preparation steps
01
Форми для кексів змастити вершковим маслом (25 г.) і присипати борошном. Розігріти духовку до 190°C градусів. Змішати борошно з розпушувачем, содою і сіллю.
02
Апельсин помити, цедру натерти на тертці. Міксером збити решту розм'якшеного вершкового масла з цукром. Продовжуючи збивати, по одному додати 2 яйця, а потім цедру.
03
Борошно додавати в приготовану масу двома рівними частинами. Ретельно перемішуючи, потроху підливати в тісто вино. Виноград зняти з гілки, видалити хвостики, помити. Обваляти ягоди в борошні і змішати з тістом.
04
Викласти тісто у форми для випічки, посипати цукром (2 столові ложки). Випікати в духовці близько 18-20 хвилин до золотистої скоринки. Готовність перевірити зубочисткою.
05
Після духовки кекси на 5 хвилин залишити в формах для випічки, а потім вийняти. Дати кексам охолонути хоча б хвилин 15. Подавати можна, присипавши цукровою пудрою (за бажанням).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)