
Курка по-корейськи
Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
5 зубчиків
Mria Grounded Red Pepper 20g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.
02
Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.
03
Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)