
Суфле яблучне
У перекладі з французької назва цієї чудової випічки перекладається як «повітряний». Ви вже здогадалися, про що йде мова? Вашій увазі легкі тістечка – суфле. Цей вишуканий десерт насправді дуже просто і швидко готується і являє собою не що інше, як суміш яєчних білків, збитих в стійку піну до консистенції жирної сметани, з різними добавками. Завдяки цим самим наповнювачам можна легко змінювати смакові нотки. Сьогодні пропонуємо порадувати рідних і здивувати нежданих гостей яблучним суфле. Саме ретельно збиті білки з цукром дарують ту найголовнішу якісну характеристику, яка в повній мірі характеризує десерт, – ніжність, пористість і легкість.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
8 шт.
Auchan Powdered Sugar 200g
120 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Натерти яблука на дрібній тертці і трохи віджати зайвий сік. Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну.
02
Духовку розігріти до 200°C. Змішати яблучне пюре з білками і ще раз збити. Розкласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку. Запікати суфле близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)