
Суші-нігірі «Тай»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Perch Fillet
320 г.
Wasabi
20 г.
Norris Nori Roll 3g
1 шт.
Preparation steps
01
Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.
02
Змочити руки водою, щоб рис не прилипав до долонь. Потім взяти невелику жменю готового рису і, мнучи його в руках, надати йому овальної форму.
03
Змастити грудочки рису невеликою кількістю васабі.
04
Взяти філе окуня, краще, якщо воно буде не зовсім розморожене.
05
Відміряти декілька сантиметрів, і відрізати гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. Має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
06
Розташувати зверху підготовленого шматочка рису скибочку окуня.
07
Якщо начинка погано тримається, то необхідно перетягнути всю заготовку вузькою смужкою норі. Це додасть певний додатковий смаковий відтінок для суші.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)