
Брізоль із яловичини
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
400 г.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
6 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Salvest Ketchup 530g
2 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Pickled Cucumbers
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Фарш посолити, поперчити, додати білок 1 яйця, ретельно вимішати.
02
Розділити фарш на 5 однакових за розміром кульок.
03
Розстелити на столі харчову плівку, покласти кульку фаршу, розплющити руками в тонке коло діаметром приблизно 15 см.
04
Яйце і маленьку щіпку солі збити виделкою.
05
Перелити яйце на пласку тарілку. Зверху перевернути м'ясний млинець.
06
На сковороді розігріти трохи соняшникової олії. Піднести тарілку з м'ясним млинцем до сковорідки, акуратно спустити на неї. Смажити 3-5 хвилин, поки яйце добре не схопиться.
07
Обсмажити на зворотному боці протягом 3-5 хвилин. Таким же чином приготувати інші брізолі (всього виходить 5 штук).
08
Готові брізолі складати як млинці (стопкою) на тарілку м'ясом вгору.
09
Майонез перемішати з дрібно нарізаним часником. Змастити м'ясну сторону бризоля майонезом. Зверху трохи полити кетчупом.
10
На половину млинця викласти огірок, порізаний тонкою соломкою. Другу половину загорнути і подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)