Тартар з яловичини - Image

Тартар з яловичини

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Сьогодні ми з вами будемо готувати страву тартар з яловичини. Для цієї мети нам буде потрібна висококласна і дуже свіжа яловича вирізка. Тому з неї і готують найвишуканіші страви. Але так як в нашій страві м'ясо не проходить термічну обробку, то нам потрібно до його вибору підійти дуже серйозно і грунтовно. Купуйте м'ясо тільки в перевірених супермаркетах. Смак страви тартар виходить дивовижним, але на любителя, так як не всім припадає до смаку м'ясо, яке не пройшло термічну обробку. А любителі, звичайно, насолодяться смаком тартару. За бажанням страву можна щедро посипати дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.

Ingredients for the recipe

Chilled Beef Tenderloin
1186.92 - 1349.00

Chilled Beef Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Chilled Beef Tenderloin

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Iberica Capers 250g

15 г.

Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers

15 г.

Garlic

1 зубчик

Baguette, pc

½ шт.

Homemade Butter

165 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

200 мл.

Litniy Med Honey 750g

1 ч. л.

Deroni Dijon Mustard 200g

1 ст. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

½  ст. л.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

1 ст. л.

Appel Worcester Sauce 1l

2 мл.

Tabasco Pepper Sauce 60ml

2 мл.

Salvest Ketchup 530g

1 ч. л.

Arugula 50g

40 г.

Shallots 250g

1 головка

Parsley 70g

2 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Metro Chef Cutted Thyme 60g

5 г.

Preparation steps

01

Картоплю вимити, крупно нарізати і викласти на гарячу сковороду разом із 150 грамами вершкового масла і чебрецем. Посолити, поставити на максимальний вогонь. Коли масло почне пінитися, зменшити вогонь вдвічі і перемішувати, струшуючи сковороду. Через чверть години, якщо картопля вже стане м'якою, зняти з вогню.

02

Вийняти з сковороди чебрець, масло, що залишилося злити. Приготувати майонез - основу для соусу тартар. Жовтки двох яєць змішати з половиною гірчиці і звичайним оцетом, посолити і поперчити. Збити вінчиком, підливаючи соняшникову олію, поки суміш не стане однорідною. Додати чайну ложку води, щоб зафіксувати емульсію.

03

Відварити два яйця - на це піде рівно дев'ять хвилин. З яловичої вирізки видалити вени, жили й жир, нарізати її спочатку тонкими, по 5 мм., шматками поперек волокон, а потім нарубати їх дрібними кубиками.

04

Каперси, корнішони і зварені яйця нарізати шматочками такого ж розміру, як м'ясо, шалот - трохи дрібніше. Подрібнити цибулю-різанець, листя базиліка і петрушки. Додати все це в майонез - і соус тартар готовий. Дві столові ложки отриманого соусу, табаско, кетчуп і вустерширский соус змішати з яловичиною.

05

Багет нарізати шматками товщиною 1 см., покласти на кожен по два грами вершкового масла, поставити в духовку і запікати в режимі «Гриль» до золотистої скоринки. За допомогою кулінарного кільця викласти тартар на тарілки, в яких страва буде подаватися.

06

Половину діжонської гірчиці з'єднати з медом, бальзамічним оцетом і оливковою олією. Додати дрібно нарізаний зубчик часнику, розмішати все вінчиком і заправити цим соусом руколу.

07

Викласти на тарілки з тартаром з яловичини по дві грінки, обсмажені часточки картоплі і трохи руколи. Прикрасити гілочкою чебрецюі і посипати меленим чорним перцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min