
Рогалики з абрикосами
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г
Cottage Cheese 9%
150 г
Homemade Butter
150 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Apricot
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
5 г
Pripravka Vanilla 2g
5 г
Preparation steps
01
Змішати сир і борошно в мисці. Додати нарізане кубиками масло, розтерти суміш руками
02
Додати яйце і замісити тісто. Скачати його в кулю і покласти в холодильник на годину.
03
Абрикоси порізати невеликими шматочками, відкинути на сито і посипати цукром, ваніллю і корицею. Дати постояти, поки охолоджується тісто.
04
Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, вирізати з нього трикутники. На основу отриманих трикутників викладати трохи начинки і згортати рогалики.
05
Деко застелити пергаментним папером і змастити маслом. Викласти рогалики на відстані 2-3 см один від одного, змастити яйцем.
06
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Злегка охолодити і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)