
Варення-желе з яблук
Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
500 мл.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.
02
Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.
03
Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.
04
Варити яблука з цукром до загусання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)