
Фаршировані карасі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Carassius
1 кг.
Salt Egypt
7 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Steamed Rice
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
20 мл.
Preparation steps
01
Карась очистити, видалити зябра, вимити і обмазати сіллю. Дати промаринуватися 5 хвилин.
02
Печериці вимити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинній олії.
03
Яйця відварити вкруту, очистити і нарізати кубиками. Рис відварити в підсоленій воді. Кріп подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез , перемішати.
04
Фольгу змастити олією, викласти на неї рибу, начинити фаршем і щільно обернути рибу фольгою.
05
Духовку нагріти до 180°C і запікати 30 хвилин.
06
Потім рибу змастити майонезом, поставити в духовку і включити верхній гриль на 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)