
Гарбузове тісто для піцци
Італійська піцца же давно прижилась на кухнях наших господарок.Ми вирішили додати нашій далекій гості трішечки української єкзотики і придумали для вас цей чудовий рецепт.Додаємо до тіста для піцци всього 100 мл гарбузового пюре і одержуємо м яке, пишне тісто з ніжним золотим відтінком.Піцца на основі з такого тіста буде не тільки смачна і запашна,але й надзвичайно корисна і для дорослих, і для дітей.Адже гарбуз зажив слави як дуже цінний і багатий поживними речовинами овоч.А калорій в нашому тісті набагато менше ,ніж у звичайному тісті для піцци.Так що смакуйте і будьте здорові.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
120 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
45 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Salt Egypt
3 г.
7 Flour 1kg
430 г.
Preparation steps
01
Дріжджі розтерти з цукром та залишити на 3-4 хвилини в теплому місці. Гарбуз почистити та відварити у воді до готовності. В дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою (100 мл.) та 2 столові ложки борошна. Розмішати.
02
Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте. В опару додати яйце, сіль, борошно, що залишилося. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за потребою.
03
Замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на годину, перемішуючи тісто за цей час двічі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)