
М'ясні "ватрушки"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
500 г.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
150 г.
Cottage Cheese 9%
300 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Vitamin Bunch 75g
1 пучок
Preparation steps
01
Викласти м'ясний фарш в миску і додати до нього яйце. Потім посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
02
Сир натерти на середній терці і додати його до фаршу. Знову добре перемішати.
03
В окремій мисці кисломолочний сир змішати з плавленим сиром, який натерти на крупній терці.
04
Фарш розділити на 5 рівних частин. Потім кожну частину сформувати коржиком із заглибленням посередині.
05
В ці заглиблення викласти масу з сиру та кисломолчного сиру.
06
Викласти "ватрушки" на деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 40 хвилин.
07
Потім вийняти "ватрушки" з духовки і подавати, посипавши зверху порізаною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)