
Вареники з сушеними грибами
І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
600 г.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Onion
3 шт.
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.
02
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.
03
З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.
04
Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)