
Курячі шлуночки в підливі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
1 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Chilled Chicken Stomachs
700 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати курячі шлунки. Для цього їх помити та очистити від плівки. Порізати їх соломкою. Цибулю також порізати соломкою.
02
На дно каструлі викласти курячі шлунки засипати їх спеціями. Води залити так, щоб вона покривала м'ясо. Довести до кипіння та готувати ще 30 хвилин під кришкою.
03
Додати цибулю та продовжувати тушкувати ще 25 хвилин. Далі в прохолодній воді розвести одну столову ложку борошна, добре перемішати та влити цю суміш у каструлю.
04
Потім додати томатну пасту і цукор та готувати ще 15 хвилин. Потім страву посолити та поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)