
Пряники медові
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
70 г.
Litniy Med Honey 750g
150 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Dobryk Baking Powder
15 г.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Lyubystok For Mulled Wine Spices
за смаком
Preparation steps
01
Вінчиком взбити яйце, цукор і мед до отримання однорідної суміші. За допомогою яскравих спецій можна надати додатковий аромат, так що за бажанням можна додати в суміш корицю, мускатний горіх, гвоздику, шафран (у меленому вигляді) і сіль. Туди ж вбити два яєчні жовтки (білок залишити для приготування глазурі) і продовжувати змішувати.
02
У борошно всипати розпушувач і підмісити в основну суміш. За допомогою рук замісити тісто. Потім загорнути його в плівку і покласти на 30 хвилин в холодильник. Далі, відрізати шматок тіста і розкачати. Тепер можна нарізати пряники за допомогою різних форм. Випікати 15 хв.
03
Залишилося приготувати глазур. За допомогою вінчика яєчний білок збити з цукровою пудрою. Повинна вийти біла пишна маса. За допомогою пензлика намазати кожен пряник окремо. Пряники набудуть гладку, глянцеву поверхню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)