
Борщ з куркою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
120 г.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
400 г.
White Cabbage
160 г.
Packed Potatoes
200 г.
Carrots
80 г.
Garlic
4 зуб.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.
03
Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.
04
У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.
05
Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)