
Риба в цибульному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
700 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 г.
Young Onions
3 шт.
Lemon
1 шт.
7 Flour 1kg
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Рибу, або ж філе, помити і нарізати на порційні шматочки. Посолити, і полити лимонним соком. Помістити в ємність і залишити маринуватися.
02
Нарізати цибулю півкільцями. Можна і пір'ям, але щоб скибочки не були занадто тонкими.
03
Рослинну олію налити на дно невеликої каструлі. Викласти шар нарізаної цибулі, щільно покриваючи низ місткості.
04
Замариновану раніше рибу обваляти у борошні. Потім нагріти сковорідку і обсмажити шматочки риби до утворення золотистої скоринки. Після цього викласти її в окрему ємність.
05
Залити окропом, викладений раніше лук, закриваючи при цьому весь його шар. Посолити, поперчити за смаком. Додати чорний перець горошком (за бажанням).
06
На цибульний шар викласти шматочки обсмаженої риби. Полити зверxу, цибульною рідиною, що утворилася, і додати лавровий лист. І так зробити шар за шаром (можна до самого верху). Накрити кришкою каструлю з підготовленими інгредієнтами і тушкувати хвилин 30. Рідина повинна випаруватися і, страва готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)