
Яблучні оладки на манній каші
Проблема сніданку дуже добре вирішувана, якщо під рукою є манна крупа, яблуко, яйця, молоко, вершкове масло і цукор. З цих інгредієнтів можна спекти в лічені хвилини сніданок - яблучні оладки на манній каші. Вони відмінно підійдуть також і для вечірнього чаю. Яблучні оладки можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання оладок і какао є самим найкращим для ваших діточок. Адже ви забезпечите їм повноцінний, ситний, калорійний сніданок, який наповнить їхні маленькі тільця енергією і життєрадісністю.
Завдяки додаванню манної каші, ви отримаєте м'яке, повітряне, пористе тісто.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Semolina
100 г.
Johnprince Apple 70+
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Homemade Butter
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Зварити на молоці манну кашу, охолодити і розмішати з яйцем, збитим з цукром.
02
Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками, додати в суміш манної каші.
03
Сковороду розігріти з маслом, ложкою викласти яблучно-манну масу у вигляді оладок і смажити на слабкому вогні до утворення рум'яної скоринки.
04
Подавати краще гарячими і з варенням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)