
Баклажани по-пекінськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
250 г
Chong Soy Sauce 1l
15 мл
Dr.Oetker for baking starch 1000g
25 г
Salt Egypt
2 г
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
2 г
Onion
2 г
Garlic
1 зубчик
Got2B 092 Chili Pepper Tinting Hair Dye
за смаком
Auchan Sesame Oil 240ml
2 мл
Preparation steps
01
З баклажанів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками товщиною близько 1 см.
02
На одній стороні кожної скибочки ножем зробіть надрізи глибиною близько 3 мм. Після цього кожен пластик розріжте на смужки шириною 3 см.
03
У сковороді нагрійте трохи олії і покладіть в нього баклажани. Трохи прожарьте їх і переверніть - вони повинні підрум'янитися з обох сторін. Діставайте баклажани шумівкою, щоб дати зайвому жиру стекти.
04
Цибулю і імбир подрібніть. Часник наріжте пластинками.
05
У чашці з'єднайте соєвий соус, цибуля, імбир, крохмаль, сіль і 1,5 ст.л. теплої води. (Якщо ви хочете, щоб страва була більш гострим, додайте також трохи подрібненого перчика чилі).
06
У сковороду влийте 10 мл олії, нагрійте на сильному вогні, додайте пластинки часнику і просмажте до появи аромату.
07
Після чого додайте в сковороду баклажани і підливку і смажте, помішуючи, до повної готовності баклажанів. У самому кінці влийте до баклажанів кунжутну олію, викладіть їх на тарілку і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)