
Салат з полуницями і шпинатом
Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз.
Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою.
Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
200 г
Onion
100 г
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г
Raspberry
50 г
Poppy
10 г
Walnut
50 г
Karavan lasoshchiv Brazil nut 180g
50 г
Spinach Bunch100g
100 г
Preparation steps
01
Шпинат помити і обдати окропом.
02
Мак замочити в окропі.
03
Полуницю порізати на четвертинки.
04
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
05
Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.
06
Фету руками розім'яти на крихти.
07
Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.
08
Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)