
Соус "Бешамель"
Соус "Бешамель" - це так званий білий соус. Цей загальновідомий та дуже популярний французький соус є універсальним і підходить до найрізноманітніших страв. В основному він підходить до страв з овочів, риби та м'яса. Готується соус на олійно-борошняній основі. Існує безліч інтерпретацій соуса "Бешамель" за допомогою додавання до його рецепту найрізноманітніших інгредієнтів і спецій.
Але ми розповімо, як робити класичний соус.
Додавання "Бешамель" у страви робить їх особливими, специфічними і неповторними.
Ви можете приготувати соус прозапас і тоді вам не потрібно буде витрачати час на нього безпосередньо перед приготуванням страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
3 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно налити у каструлю молоко і підігріти його, але так, щоб воно не закипіло.
02
На сковороді розтопити вершкове масло на невеликому вогні.
03
Додати борошно і добре розмішати. Потім невеликими порціями, вливати молоко, добре розмішувати соус, щоб не утворилися грудки.
04
Соус довести до кипіння, помішувати та кип'ятити 2 хвилини. Соус повинен загуснути. Посолити його.
05
Вимкнути вогонь і покласти в соус шматочки вершкового масла, щоб запобігти утворенню плівочки на поверхні соусу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)