
Салат із сайрою
Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvamaryn canned in oil saury 230g
1 банка (250 г.)
Steamed Rice
150 г.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Parsley 70g
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.
02
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.
03
Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.
04
Петрушку промити і дрібно нарізати.
05
Рис відварити до готовності.
06
У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)