
Рагу зі смаженою картоплею
Картопля з часником - це завжди хоч і досить домашнє, але, все ж, дуже ароматна і смачна страва. А якщо ще й додати в картоплю трохи вина, то отримаємо дуже поживний обід. Не дивлячись навіть на те, що тут так мало інгредієнтів, і всі вони досить прості. Тепле вино і часник - це відмінний спосіб профілактики захворювань, тому потрібно придумувати цікаві страви, в яких можна використовувати ці інгрідієнти. Тут ми вам вже допомогли і зробили це за вас. Тепер пропонуємо вам спробувати приготувати нашу страву для сімейної вечері. Ми впевнені, що в ній чудово поєднуються приємне з корисним. Ви можете це легко перевірити, приготувавши рагу якомога скоріше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
175 мл.
Сhili Pepper
10 г.
Parsley 70g
30 г.
Garlic
2 зуб.
Packed Potatoes
1,5 кг.
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати товстими скибочками. Соняшникову олію розігріти в сковороді. Обсмажити картоплю на сковороді до золотистої скоринки.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати сіль, паприку, часник, петрушку, кілька ложок води і добре перемішати. Покласти картоплю в каструлю, додати суміш приправ. Залити картоплю водою (1,2 л.) і довести до кипіння. Вогонь зменшити і тушкувати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)