
Пісні вареники з вишнею
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
300 мл
Cherry Packing 500g
300 г
Preparation steps
01
Борошно просіяти. До нього додати дрібку солі. Поступово вливати теплу воду і замішати тісто. Воно має бути приємним, не липнути до рук. Накрити і дати постояти близько години (не нехтуйте цією порадою, вона дійсно важлива).
02
Підготувати вишню (зі свіжої видалити кісточки, заморожену промити під теплою водою і залишити, щоб стікав сік).
03
Присипати борошном робочу поверхню і розкатати тісто в пласт. Вирізати кружечки-заготовки для майбутніх вареників. Тепер брать по одному і обережно розтягувати тісто, тягнути з країв.
04
Покласти на кружечок тіста вишню і скласти його навпіл. Добре скріпляти краї.
05
Поки вареники ліпляться, поставити на вогонь каструлю з водою.
06
Коли вода закипить, кинути в неї по одному варенику, помішуючи. Вареники готові тоді, коли починають спливати. Шумівкою виловити, розкласти по тарілках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)