
Варення з винограду
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grape
1 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг
Akvulya Still Water 2l
800 мл
Auchan Lemon Acid 20g
5 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г
Preparation steps
01
Виноград помити, очистити, якщо необхідно, видалити хвостики. Перекласти в друшляк, на 1 хвилину опустити в окріп. Приготувати цукровий сироп. Для цього змішати воду з цукром і нагріти до повного розчинення цукру.
02
Потім перекласти виноград в каструлю з гарячим цукровим сиропом і витримати в ньому 6-8 годин. По закінченню цього часу довести вміст каструлі до кипіння і варити 3-5 хвилин, дати постояти в прохолодному місці 10 годин.
03
Повторити процедуру 2-3 рази з 10-годинним вистоюванням. Перед останнім варінням додати лимонну кислоту і ванільний цукор. Готове варення розлити в стерильні банки, закрити кришками і зберігати в прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)