
Суп-пюре з кабачків з зеленню
Бажаєте приготувати першу страву, але щоб було швидко, смачно і корисно? Суп-пюре з кабачків - що ще може бути прекрасніше. Кабачки подарують радість не тільки вашому організму у вигляді безлічі вітамінів, але і поліпшить стан шкіри. Адже саме цей овоч допомагає шкірі виробляти колаген, що позитивно впливає на вашу шкіру. А ось петрушка порадує ваш шлунок. Пам'ятайте, в 100 грамах петрушки містяться дві добові норми вітаміну С - навіть лимон їй не конкурент.
Пікантний і вишуканий смак супу з кабачків поліпшить ваш настрій, а сама страва подарує вам заряд бадьорості та енергії на цілий день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eko Mushroom Soup
1,5 л
Squash
2 шт.
Carrots
1 шт.
Spice Dried Parsley Herbs
10 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Dill 70g
40 г
Preparation steps
01
Помити моркву, очистити, нарізати кубиками. Зварити грибний бульйон, поклавши туди крім грибів порізану моркву, сіль, перець і петрушку.
02
Кабачки помити, очистити і порізати кубиками. Якщо кабачки великі, то потрібно попередньо вирізати серединку. Покласти порізані кабачки в киплячий бульйон і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин (так, щоб і кабачки, і морква стали зовсім м'якими).
03
Дістати овочі з бульйону. Подрібнити овочі в блендері до однорідної маси. Розкласти масу в тарілки, влити бульйон і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)