
Лимонний тарт
Ви досі вважаєте, що тарт і торт – назви однієї і тієї ж випічки? А ось і ні. Тарт, на відміну від тортика, являє собою різновид класичного відкритого пирога з особливого пісочного тіста (без використання солі і цукру) родом із Франції. Його особливість в тому, що повітряну ніжну начинку викладають на тонкий шар тіста і не накривають зверху другим. Завдяки цьому тарт має оригінальне виконання, адже легкий вершковий крем і шматочки стиглих фруктів знаходяться на виду. Пропонований рецепт лимонного тарта – яскравий тому приклад. Свіжий цитрусовий смак і повітряний лимонний крем на хрусткому пісочному тісті – все, що можна тільки побажати. Переконайтеся в цьому самі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
250 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
500 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
500 мл.
Boiled Condensed Milk
380 г.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Подрібнити в блендері печиво, додати розм'якшене масло і ще раз подрібнити. Вершки збити міксером в стійку піну, додати згущене молоко, сік половини лимона і ще раз збити.
02
У форму «утрамбувати» тісто з печива. Духовку розігріти до 180°C. Вилити на корж начинку і поставити в духовку. Випікати близько 10 хвилин. Потім дістати пиріг і залишити мінімум на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)