
Полуничне вершкове суфле
Фруктове суфле завжди було відмінним варіантом, якщо у вас не за горами приємний вечір у колі друзів або близьких. Адже така повітряно-легка і приємна страва порадує всіх ваших гостей. Адже не обов'язково, щоб ваш прийом запам'ятався, потрібно готувати дуже багато різних калорійних і важких для шлунка страв. Досить порадувати їх полуничним суфле. Тим більше, що такий десерт цілком може бути і як самостійна страва. А так як суфле французького походження, то воно не може не здивувати і не порадувати ваших гостей. Подавати десерт можна також із будь-яким солодким соусом або полити зверху теплим шоколадом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Preparation steps
01
Желатин залити теплою водою і дати повністю розчиниться. Потім трохи охолодити. Полуницю помити (або розморозити). Подрібнити полуницю блендером.
02
Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і збиті вершки. Додати в суміш желатин і довести до однорідної маси. Розлити десерт в келихи і поставити в холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)