
Запечені яблука з інжиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Figs
6 шт.
Fresh Figs
3 шт.
Roasted Pistachios
2 ст. л.
Vanilla Marshmallow
1 шт.
Spice Cinnamon Ground
0,5 ч. л.
Johnprince Apple 70+
4 шт.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Pott Rum 54% 0.7l
3 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до температури 180°C.
02
Сушений інжир нарізати невеликими кубиками.
03
Свіжий інжир розрізати навпіл, дістати ложкою м'якоть.
04
Фісташки крупно посікти.
05
У мисці змішати інжир і фісташки, перемішати, додати ваніль і корицю.
06
Помити яблука. Зрізати ножем верхню шапочку з плодоніжкою, на висоті 2 см. За допомогою ножа вирізати середину яблука, обережно не пошкодивши стінки і дно.
07
Заповнити яблука начинкою з інжиру. Викласти яблука у вогнетривку форму, накрити зверху відрізаними "капелюшками". Зверху полити водою і ромом.
08
Поставити форму з яблуками в розігріту духовку, випікати 40-50 хвилин. Подавати можна відразу або охолодженими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)