
Овочева фріттата
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
2 шт.
Zucchini
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
80 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Preparation steps
01
Нарізані на шматочки баклажани, цукіні і помідори підсмажити протягом хвилини-двох на сковорідці на оливковій олії.
02
Підсмажені овочі викласти у змащену маслом форму для запікання рівним шаром. Посипати зверху тертим сиром.
03
Виделкою збити яйця з нарізаною зеленню і вершками. Посолити, поперчити за смаком і залити сумішшю овочі у формі для запікання.
04
Відправити фріттату в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім дати 10 хвилин охолонути, нарізати на шматочки і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)