
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуком не тільки полонить ваше серце і шлунок з першого разу, але і стане вашим улюбленим десертом.
Готувати його зовсім не складно, а виглядає він не просто апетитно, а вишукано, дорого і дивовижно.
Смородина і яблука нагадають вам про літо в будь-яку пору року, навіть у люту зиму. До того ж, ці фрукт та ягода подарують організму великий заряд енергії і корисних речовин. Саме яблуко і смородина захищають наш імунітет від зовнішніх подразників, дбають про виснажені організми.
Солодкий, ніжний аромат поширитися навіть за межі вашого будинку і подарує радість і бажання скоріше потрапити додому випадковим перехожим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г.
Homemade Butter
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г.
Red Currant
120 г.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Preparation steps
01
М'яке вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце і жовтки (2 шт.). Ще раз добре збити.
03
Додати борошно, збити до однорідного стану.
04
Обережно ввести смородину.
05
Викласти тісто у форму (приблизно 20 см. діаметром), розрівняти. Поставити форму в холодильник на 2 години (або на ніч).
06
Яблуко очистити і розрізати його на 10-12 часточок. Укласти часточки яблук по колу на тісто.
07
Поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-45 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)