
Шашлик в духовці зі свинини, маринованої у гранатовому соку
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
800 г.
Elite Pomegranate
100 г.
Garlic
2 зубчика
Pripravka ground nutmeg spices 15g
1 ч. л.
Rumyanets Grissini Breadcrumbs with Italian Herbs 125g
2,5 г.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
3 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування гранатового соку - зерна граната помістити в пакет, краще герметичний, повітря випустити. Пройтись скалкою по зернам граната, щоб вони пустили сік. Відрізати кінчик пакету і через сито зцідити гранатовий сік.
02
Свинину нарізати великими шматками однакового розміру, скласти в миску, залити гранатовим соком. Додати подрібнений часник, мускатний горіх, італійські трави, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішати м'ясо руками, щоб кожен шматочок був покритий маринадом і спеціями. Поставити м'ясо в холодильник маринуватися мінімум на 1 годину, періодично помішуючи.
03
Поки м'ясо маринується, дерев'яні шпажки замочити в холодній воді. Нанизати шматочки маринованого м'яса на дерев'яні шпажки по 3 шматочки на кожному шампурі. На розпечену сковороду налити соняшникову рафіновану олію, викласти шпажки з м'ясом, обсмажити на великому вогні з одного і з іншого боку до отримання золотистої скоринки.
04
Викласти дерев'яні шампури з м'ясом на фольгу. Загорнути щільно, щоб м'ясо не визирало. Запікати в попередньо розігрітій до 190ºC духовці приблизно 30 хвилин, потім фольгу розкрити і запікати ще близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)